Betalen

Betalen bij Disinall staat voor betrouwbaar, gemakkelijk en veilig. Disinall biedt de mogelijkheid om met iDEAL, Klarna betaal later, VISA, MasterCard, American Express, PostePay, Cartes Bancaires, PayPal, Bankoverschrijving, Bancontact, Belfius Direct Net, KBC/CBC Payment Button, Giropay, EPS, Przelewy24 en Apple Pay te betalen.

betalingsopties-disinall-test

betalingsopties-disinall-2-test

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL wordt ondersteund door: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Voor meer informatie kijk op iDEAL.

Klarna betaal later

Als je nog geen Klarna-account hebt, kun je deze eerst aanmaken. Na voltooiing van je bestelling bij Disinall krijg je een e-mail met een betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in je Klarna-account. Je betaalt later via het online klantenportaal van Klarna of via de Klarna-app. Voor meer informatie kijk op Klarna.

Creditcard

Met VISA, MasterCard, American Express, PostePay en Cartes Bancaires kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Voor meer informatie kijk op VISA MasterCard, American Express, PostePay en Cartes Bancaires.

PayPal

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Voor meer informatie kijk op PayPal.

Bankoverschrijving

Tijdens het plaatsen van de bestelling krijg je een scherm met SEPA-overboekgegevens van Stichting Mollie Payments te zien. Je kunt de informatie op dit scherm ook naar jouw e-mailadres laten sturen. Maak voor de verloopdatum het bedrag over naar het rekeningnummer dat ook in de instructie staat:

Stichting Mollie Payments

NL53 ABNA 0627 5355 77

BIC: ABNANL2A

Bancontact, Belfius Direct Net en KBC/CBC Payment Button

Met Bancontact, Belfius Direct Net en KBC/CBC Payment Button kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Voor meer informatie kijk op Bancontact, Belfius en KBC.

Giropay en EPS

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten. EPS is de belangrijkste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk en zeer populair bij Oostenrijkse klanten. Voor meer informatie kijk op Giropay en EPS.

Przelewy24

Przelewy24 ondersteunt 165 banken en diverse andere betaalmethodes en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van Polen. Voor meer informatie kijk op Przelewy24.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 32 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. Voor meer informatie kijk op Apple.