šŸ’§Gratis verzending in NL vanaf ā‚¬30šŸ’§Bezorging 1 tot 3 werkdagenšŸ’§Gratis retour

šŸ’§Gratis Versand ab ā‚¬50šŸ’§Lieferzeit 1-3 WerktagešŸ’§Gratis RĆ¼ckversand

šŸ’§Free shipping over ā‚¬50šŸ’§Delivery within 3 working daysšŸ’§Free returns

Contact

Veelgestelde vragen

Lees eerst onze meest voorkomende vragen.

Welke betaalmiddelen accepteert Disinall?

Disinall accepteert iDEAL, VISA, MasterCard, American Express, CartaSi, Cartes Bancaires, PayPal, Bankoverschrijving,Ā SOFORTĀ Banking, Bancontact, Belfius Direct Net, KBC/CBC Payment Button, Giropay en EPS.

Je kunt met een gerust hart online bij ons shoppen. Dankzij speciale beveiligingstechnieken (SSL-certificaat) zijn jeĀ persoonlijke gegevens veilig bij ons. Dat is een geruststellende gedachte!

JeĀ betaling wordt verwerkt via het beveiligde betalingssysteem van Mollie, dat werd ontwikkeld om alle betalingen in een gebruiksvriendelijke omgeving te doen, met een optimale veiligheid en privacy. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag naar Mollie.

Hoe weet ik of mijn bestelling geplaatst is?

Als jeĀ bestelling geplaatst is krijg je van ons een e-mail met de ontvangstbevestiging van jeĀ bestelling. Daarnaast krijg je een afsluitende pagina te zien waarop je wordt bedankt voor de bestelling. Zie je deze pagina niet? Dan is jeĀ bestelling waarschijnlijk niet gelukt. Neem in dat geval contact met ons op viaĀ info@disinall.nl of +31 (0) 651 773 998.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten zijn standaard ā‚¬5,95. Bij bestellingen van meer dan ā‚¬30,00 zijn de verzendkosten voor Nederland ā‚¬0,00 āœ”ļø.

Bij bestellingen van meer dan ā‚¬50,00 zijn de verzendkosten voor BelgiĆ«,Ā Denemarken, Duitsland,Ā Estland,Ā Frankrijk,Ā Hongarije, Ierland,Ā ItaliĆ«, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Polen, Portugal, SloveniĆ«, Slowakije, Spanje, TsjechiĆ«, Verenigd Koninkrijk en Zweden ā‚¬0,00 āœ”ļø.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestellingen worden in Nederland, BelgiĆ«,Ā Denemarken, Duitsland,Ā Estland, Frankrijk,Ā Hongarije, Ierland,Ā ItaliĆ«, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Polen, Portugal, SloveniĆ«, Slowakije, Spanje, TsjechiĆ«, Verenigd Koninkrijk en Zweden binnen 1 – 3 werkdagenĀ bezorgd.

Met de Track & Trace code die je via e-mail ontvangt kun je zien waar jeĀ bestelling zich bevindt.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Een bestelling kan binnenĀ 14 werkdagen na bestellingĀ worden geretourneerd, zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen, mits je de ontvangstbevestigingĀ nog hebt, de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking zit. Je hebt dan ook mogelijkheid om het orderbedrag binnen 30 dagen gerestitueerd te krijgen.Ā 

Neem contact met ons op

 

    Je naam

    Je e-mailadres

    Onderwerp

    Je bericht