💧Gratis verzending in NL vanaf €30💧Bezorging 1 tot 3 werkdagen💧Gratis retour

💧Kostenloser Versand ab €50💧Lieferzeit 1 - 3 Werktage💧Kostenlose Rücksendung

💧Free shipping over €50💧Delivery within 3 working days💧Free returns

Pedicure en Apotheek

Professionals gebruiken en verkopen Disinall

Disinall Foot Care producten zijn kwaliteitsproducten die op een natuurlijke manier snel en effectief werken. Daarnaast zijn deze voetverzorgingsproducten scherp geprijsd. Dat is bijzonder voor producten die voor veel mensen dé oplossing bieden voor voetproblemen, zoals voetschimmel, mycosenagels en kloven. Deze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding wordt zeer gewaardeerd.

Disinall Foot Care producten zijn ook exclusief verkrijgbaar bij pedicure en apotheek, omdat zij de professionals zijn die als geen ander weten hoe zij dit kwaliteitsproduct moeten gebruiken en verkopen. Hun deskundige advies is hierbij van groot belang. Ben jij pedicure of apotheker en wil je nader met ons kennismaken? Bel ons, wij staan je graag te woord, of maak zelf vrijblijvend een account* aan via Mijn account én stuur ons daarna een e-mail via info@disinall.nl.

Vermeld in je e-mail:

  • Naam bedrijf
  • Adres bedrijf
  • Telefoonnummer bedrijf
  • Kamer van Koophandel of Federatie van Belgische Kamers van Koophandel nummer bedrijf
  • Naam inkoper

*Als je account is goedgekeurd en op ”pedicure” is gezet, ontvang je binnen 1 werkdag een persoonlijke e-mail van ons. Om de gunstige inkoopprijzen excl. BTW te kunnen zien moet je eerst uitloggen en eventueel de cache bestanden van je browser (browsergeschiedenis) verwijderen. Daarna kun je opnieuw inloggen.

Gratis klantenpakket

Klantenpakket t.w.v. €64,15*

Als pedicure krijg je nu tijdelijk bij je eerste bestelling vanaf slechts €25,00 excl. BTW een uitgebreid klantenpakket. Hierin zit 2 x Voetherstel Optimaal®, 1 x Nagel Druppel® én 1 x Voetherstel Crème® om samen met je klanten uit te proberen. Bestel je voor minimaal €50,00 excl. BTW dan krijg je ook de Voetenteil en handdoek Disinall gratis! Uit het grote aantal bestellingen dat wij momenteel ontvangen, kunnen we zien dat pedicures heel enthousiast zijn over het klantenpakket.

Hoe werkt het?

  • Maak een account aan op onze website
  • Stuur ons een e-mail met al je gegevens
  • Wacht op onze persoonlijke e-mail met goedkeuring van je pedicure account
  • Daarna kun je via de webshop bestellen

Je bestelling én klantenpakket worden binnen 1 – 3 werkdagen bezorgd. Je ontvang je ook een aantal handige folders die je aan je klanten kunt weggeven.

*Deze actie is geldig bij je eerste bestelling, niet in combinatie met andere acties.

klantenpakket

Disinall en ProVoet

pedicure
Disinall Foot Care producten zijn ook verkrijgbaar bij pedicures die aangesloten zijn bij ProVoet

”Na gebruik van Voetherstel Optimaal zagen de nagels bij een cliënt er goed uit, de mycose was behoorlijk minder geworden. Ik heb de nagels afgefreesd en na de behandeling was ik zelf ook zeer tevreden. Dit middel werkt sneller en intensiever dan de meeste middelen die ik tot nu toe gebruikt heb.”

ProVoet pedicure J. Scholten

Disinall voor diabetes- en reumapatiënten

Disinall ook als zelfzorgproduct

Nederland telt een miljoen diabetespatiënten en twee miljoen reumapatiënten. De medische noodzaak van goede voetverzorging wordt voor deze risicogroepen steeds belangrijker. Een gespecialiseerd en medisch pedicure kan door middel van zorgvuldige analyse en voetverzorging voetproblemen bij deze patiënten tot een minimum beperken.

Pedicurebehandelingen voor diabetes- en reumapatiënten worden in sommige gevallen vergoed via de basisverzekering en in een aantal andere situaties via de aanvullende zorgverzekering. Disinall wordt bij deze behandelingen gebruikt, maar is ook als zelfzorgproduct verkrijgbaar bij pedicure en apotheek.

pedicure