💧Gratis verzending NL vanaf €35💧Bezorging 1 tot 3 werkdagen💧Gratis retour

💧Gratis Versand ab €65💧Lieferzeit 1-3 Werktage💧Gratis Rückversand

💧Free shipping over €65💧Delivery within 3 working days💧Free returns

Pedicure en Apotheek

Professionals gebruiken en verkopen Disinall

Disinall Foot Care producten met de Oxinall® formule zijn kwaliteitsproducten voor pedicure en apotheek die op een natuurlijke manier snel en effectief werken. Daarnaast zijn deze voetverzorgingsproducten scherp geprijsd. Dat is bijzonder voor producten die voor veel mensen dé oplossing bieden voor voetproblemen, zoals voetschimmel, mycosenagels en kloven. Deze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding wordt door iedereen geprezen.

Disinall Foot Care producten zijn exclusief verkrijgbaar bij pedicure en apotheek, omdat zij de professionals zijn die als geen ander weten hoe zij dit kwaliteitsproduct moeten gebruiken en verkopen. Hun deskundige advies is hierbij van groot belang. Ben jij pedicure of apotheker en wil je nader met ons kennismaken? Wij kijken ernaar uit.

Waarom kiezen professionals voor Disinall:

 • Effectieve kwaliteitsproducten
 • Goede verdiensten
 • Geen of lage bezorgkosten
 • Snelle levering
 • Interessante aanbiedingen
 • Extra kortingen
 • Ondersteuning van Disinall

Maak vrijblijvend een account aan en stuur ons daarna een e-mail* met:

 • Naam bedrijf
 • Adres bedrijf
 • Telefoonnummer bedrijf
 • Kamer van Koophandel of Federatie van Belgische Kamers van Koophandel nummer bedrijf
 • Naam inkoper

*Als je account is goedgekeurd en op ”pedicure” is gezet, ontvang je binnen 1 werkdag een persoonlijke e-mail van ons. Om de gunstige inkoopprijzen excl. BTW te kunnen zien moet je eerst uitloggen en eventueel de cache bestanden van je browser (browsergeschiedenis) verwijderen. Daarna kun je opnieuw inloggen.

Gratis voetverzorgingsproducten

Gratis 5 x Probeerpakket Pedicure t.w.v. €72,50*

Tevreden en terugkerende klanten zijn voor elke pedicure een absolute must. En dat kan alleen als je de beste kwaliteit biedt. Iedere dag opnieuw.

 • Is jouw klant altijd even tevreden over het resultaat?
 • Ben jij tevreden over de voetverzorgingsproducten die je gebruikt?
 • Of is er ruimte voor verbetering?

Laat je verrassen door het snelle resultaat van Disinall.

Met een goedgekeurd pedicure-account krijg je bij je eerste bestelling vanaf €50,00 excl. BTW maar liefst 5 x Probeerpakket Pedicure gratis. Probeerpakket Pedicure bestaat uit een ongekend effectief voetbad, een unieke allround voetencrème en krachtige, werkzame nageldruppels in een kleine verpakking.

Honderden pedicures gingen jou al voor en kozen bewust voor doeltreffende resultaten en kwaliteit.

Hoe werkt het? Heel simpel. Je hoeft bij je bestelling alleen maar ‘Probeerpakket Pedicure’ in te vullen. Dit kun je doen in het vak Bestelnotities op de pagina Afrekenen. Je bestelling Ă©n gratis pakketten worden binnen 1 – 3 werkdagen bezorgd. Je ontvang ook een aantal handige folders die je aan je klanten kunt weggeven.

*Deze actie is geldig bij je eerste bestelling, niet in combinatie met andere acties.

effectieve behandeling kalknagels

Disinall en ProVoet

pedicure
Disinall Foot Care producten zijn ook verkrijgbaar bij pedicures die aangesloten zijn bij ProVoet

”Na gebruik van Voetherstel Optimaal zagen de nagels bij een cliĂ«nt er goed uit, de mycose was behoorlijk minder geworden. Ik heb de nagels afgefreesd en na de behandeling was ik zelf ook zeer tevreden. Dit middel werkt sneller en intensiever dan de meeste middelen die ik tot nu toe gebruikt heb.”

ProVoet pedicure J. Scholten

Disinall voor diabetes- en reumapatiënten

Disinall ook als zelfzorgproduct

Nederland telt meer dan 1.000.000 diabetespatiënten en 2.000.000 reumapatiënten. De medische noodzaak van goede voetverzorging wordt voor deze risicogroepen steeds belangrijker. Een gespecialiseerd en medisch pedicure kan door middel van een zorgvuldige analyse en voetverzorging voetproblemen tot een minimum beperken bij deze patiënten.

Pedicurebehandelingen voor diabetes- en reumapatiënten worden in sommige gevallen vergoed via de basisverzekering. Bij een aantal andere situaties gebeurt dat via de aanvullende zorgverzekering. Disinall wordt bij deze behandelingen gebruikt, maar is ook als zelfzorgproduct verkrijgbaar bij pedicure en apotheek.

pedicure