droge voeten

Droge voeten

Droge voeten ontstaan vooral bij warmer weer in de zomermaanden. De huid verliest dan sneller vocht en droogt eerder uit. Een droge huid is minder elastisch en beweegt niet meer goed mee met de bewegingen van je voet. Een gevolg kan zijn dat de huid gaat barsten.

Herken droge voeten

Uit onderzoek blijkt dat zowel vrouwen als mannen last hebben van zeer droge hielen tijdens de zomervakantie wat kan leiden tot hielkloven. Droge hielen herken je aan een harde, droge huid rond de rand van de hiel. De hielen kunnen er verkleurd uitzien met witte kloofjes of verticale barstjes.

Droge hielen vijlen

Het vijlen van droge hielen is een effectieve manier om deze droge ruwe huid te verwijderen. Dit kun je heel goed doen tijdens of na het voetbad Eelt & Likdoorn®. Eelt & Likdoorn® is een zeer adequaat voetbad. Dit heerlijke, ontspannende voetbad bevat een krachtige combinatie van natuurlijke voedzame stoffen.

Droge voeten verzorgen

Droge voeten kun je het beste verzorgen door ze goed te hydrateren met Voetherstel Crème®. Voetherstel Crème® is een unieke allround voetencrème. Deze natuurlijke crème is verrijkt met uiterst effectieve en lekker ruikende ingrediënten. In het algemeen zijn droge voeten en hielkloven met de juiste en regelmatige voetverzorging goed te behandelen. Neem op vakantie bijvoorbeeld Voetherstel Crème® XL mee. Deze fles heeft een handige doseerpomp en is zeer geschikt voor het hele gezin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *