manuka tegen voetschimmel

Manuka werkt

Manuka tegen voetschimmel werkt bijzonder effectief blijkt uit onze eerste afgeronde tests. Disinall gebruikt voor al haar producten lichaamseigen en natuurlijke stoffen. Deze stoffen worden gecombineerd om een specifiek voetprobleem, zoals schimmelnagels (mycosenagels), effectief te kunnen bestrijden. In het product Voetherstel Optimaal® zit bijvoorbeeld laurinezuur dat samen met andere ingrediënten de voetschimmel doodt en het immuunsysteem versterkt.

Manuka tegen voetschimmel

Disinall is continu bezig haar producten nog beter te maken. Al enige tijd is Disinall de Manuka olie als ingrediënt aan het testen. Manuka is als heilzame plant al vele eeuwen bij de Maori’s bekend om zijn antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. Bovendien is Manuka zeer huidvriendelijk.

Manuka olie wordt door stoomdistillatie geproduceerd uit het blad van de Leptospermum scoparium. Dit is een struik die uitsluitend in Nieuw-Zeeland voorkomt. Daar is hij ook bekend onder de naam ‘’kahikatoa’’. De kleine smalle blaadjes van deze struik blijven het hele jaar groen. Als de struik in bloei staat, zit deze vol met kleine witte of roze bloemetjes.

Manuka olie is voornamelijk afkomstig van wilde planten. De olie is relatief duur. Het rendement is namelijk bijzonder klein: uit 100 kg blad distilleert men gemiddeld 400 gr etherische olie. De Manuka olie is kleurloos tot bleekgeel en heeft een warme kruidige en mild zoete geur.

Recent wetenschappelijk onderzoek naar de antimicrobiële werking van Manuka olie bewijst dat enkele bestanddelen zeer effectief zijn tegen schimmels en bacteriën. Manuka tegen voetschimmel werkt. Het kan daarom zo maar zijn dat je binnenkort een bestanddeel van de Manuka olie als ingrediënt in een ander Disinall product tegenkomt.

De verschillende ingrediënten zitten in de Oxinall® formule van Disinall. De Oxinall® formule is een zeer krachtige mix van natuurlijke desinfecterende, antimicrobiële en verzorgende stoffen. Deze effectieve mix doodt de voetschimmel, versterkt het immuunsysteem en verzorgt de huid. In tegenstelling tot andere producten verwijdert Disinall de gehele cel van de schimmel waardoor de schimmel niet resistent kan worden.

Elk Disinall product heeft een eigen Oxinall® formule met verschillende ingrediënten om een specifiek voetprobleem op te lossen. Disinall combineert deze ingrediënten van de hoogste kwaliteit om voor elk product tot de meest doeltreffende mix te komen. Je voeten en nagels verdienen namelijk alleen het beste!

Volg Disinall ook op Instagram.

2 thoughts on “Manuka werkt

 1. Ik wil u een groot compliment maken voor uw voet-herstellende crème en voetbad. Had al een paar jaar last van voetschimmel en heb werkelijk alle crèmes geprobeerd. Niets, echt niets hielp (meer). En de huisarts maar volhouden dat ik dan niet goed en genoeg smeerde. Gelukkig ontdekte ik Disinall. Wat een geweldig spul. Al na een paar dagen merkte ik verbetering en nu, ongeveer 2 weken later is er op mijn hele voeten bijna niets meer te zien!! Het enige wat ik me nog afvraag is ik de crème gewoon altijd kan blijven smeren.
  Heel hartelijk dank, ben erg blij!!

  • Hi Marijke,

   Hartelijk dank voor je mooie compliment! Wij zijn blij dat Voetherstel Optimaal en Voetherstel Crème zo goed voor jou werken.

   Om een antwoord te geven op jouw vraag; Voetherstel Crème kun je altijd blijven smeren. Deze 100% biologische crème voedt en hydrateert, stimuleert de celdeling en maakt de geïrriteerde huid weer soepel en zacht. Smeerse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *