natuurlijk middel tegen schimmelnagels

Natuurlijk middel tegen schimmelnagels

Een natuurlijk middel tegen schimmelnagels dat je gewoon thuis hebt staan, zoals azijn, spreekt veel mensen aan. Lekker gemakkelijk en goedkoop. En als het middel ook nog zou werken is het helemaal mooi. Veel van deze ‘huis, tuin en keuken middeltjes’ werken echter niet en zijn slecht voor de huid.

Disinall is natuurlijk

Disinall heeft speciaal een natuurlijk middel tegen schimmelnagels ontwikkeld. Dit middel bevat de Oxinall® formule. Dit is een zeer krachtige mix van natuurlijke desinfecterende, antimicrobiële en verzorgende stoffen. Deze effectieve mix doodt de voetschimmel, versterkt het immuunsysteem en verzorgt de huid. In tegenstelling tot andere producten verwijdert Disinall met de Oxinall® formule de gehele cel van de schimmel. Hierdoor kan de schimmel niet resistent worden. Disinall wordt niet voor niets het beste middel tegen voetschimmel genoemd.

Disinall met Oxinall® formule

Elk Disinall product heeft een eigen Oxinall® formule met verschillende ingrediënten om een specifiek voetprobleem op te lossen. Disinall combineert deze natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit om voor elk product tot de meest doeltreffende mix te komen. Disinall gebruikt bijvoorbeeld:

  • Kokos olie uit Panama. Kokos bevat bijvoorbeeld het werkzame bestanddeel laurinezuur.
  • Manuka olie uit Nieuw-Zeeland. Manuka bevat bijvoorbeeld het werkzame bestanddeel leptospermone.
  • Lemongrass olie uit China. Lemongrass bevat bijvoorbeeld het werkzame bestanddeel citral.
  • Calendula olie uit Egypte. Calendula bevat bijvoorbeeld het werkzame bestanddeel flavonoïde.

En zo zijn er nog vele andere werkzame ingrediënten en bestanddelen te noemen die Disinall voor haar effectieve voetverzorgingsproducten gebruikt. Je voeten en nagels verdienen namelijk alleen het beste!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *